אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

עוגיות מגולגלות עם ריבה ושוקולד

העוגיות האלה נראות מעולה, הבצק שלהן נהדר לעבודה והן שיא הקלילות להכנה, אבל מה שהכי הגניב אותנו זה השילוב בין הריבה והשוקולד, שעובד ממש טוב. מי אמר שצריך לבחור?

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 22/04/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

350 גרם קמח תופח

200 גרם מרגרינה

200 גרם גבינה לבנה

ריבת תות או דובדבן

ממרח שוקולד

אופן ההכנה:

1 מערבבים קמח, מרגרינה וגבינה לבנה לבצק חלק.

2 מכניסים למקרר לכשעתיים.

3 מחממים תנור ל-180 מעלות.

3 מוציאים את הבצק מהמקרר וחותכים ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק בגודל 30x15 ס"מ.

4 מניחים את המלבנים לרוחב. מורחים על שליש הבצק התחתון (שקרוב אליכם) ממרח שוקולד, על השליש האמצעי מורחים ריבה ואת השליש הנותר משאירים ריק.

5 מגלגלים את הבצק לגליל, מתחילים לגלגל מכיוון החלק המרוח בשווקלד וסוגרים בחלק הריק.

6 פורסים את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות.

לבלוג של שרית - מיס פטל.

>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות רחת לוקום משגעות >> וזו מאפיית בוטיק חדשה בקרית אונו שאתם רוצים להכיר מקרוב