אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

חטיפי זיתים

הכירו את ההתמכרות החדשה שלנו: חטיפי זיתים שהם בעצם מקלונים חמודים מבצק עם זיתים וגבינה בולגרית בפנים, שאנחנו מוכנים להישבע שהיו כאן עד לפני 10 דקות. נו, מזל שכל כך קל להכין אותם

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 13/05/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 59 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1.5 כוסות קמח

100 גרם מרגרינה קרה חתוכה לקוביות

100 גרם גבינה בולגרית

1 חלמון ביצה

7 זיתים קצוצים

מעט שמן זית להברשה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-190 מעלות.

2 מעבדים את כל החומרים עד לקבלת כדור בצק.

3 מחלקים את הבצק לכדורים וכל כדור מגלגלים למקל.

4 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

5 מכניסים לתנור ואופים עד להזהבה קלה, כ-12 דקות.

6 בתום האפייה מברישים במעט שמן זית.

לבלוג של שרית - מיס פטל

>> והנה 11 גאדג'טים מגניבים לאפייה עם ילדים

>> מתכונים לשבועות