צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
חטיפי זיתים
הכירו את ההתמכרות החדשה שלנו: חטיפי זיתים שהם בעצם מקלונים חמודים מבצק עם זיתים וגבינה בולגרית בפנים, שאנחנו מוכנים להישבע שהיו כאן עד לפני 10 דקות. נו, מזל שכל כך קל להכין אותם
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 13/05/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1.5 כוסות קמח
100 גרם מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם גבינה בולגרית
1 חלמון ביצה
7 זיתים קצוצים
מעט שמן זית להברשה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 מעבדים את כל החומרים עד לקבלת כדור בצק.
3 מחלקים את הבצק לכדורים וכל כדור מגלגלים למקל.
4 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 מכניסים לתנור ואופים עד להזהבה קלה, כ-12 דקות.
6 בתום האפייה מברישים במעט שמן זית.
לבלוג של שרית - מיס פטל