צילום׃ שרית גופן, mako אוכל
ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים
אחרי כל הדבש הזה, אנחנו חייבים קצת שוקולד לאיזון העניינים. אז את הריבועים המתוקים האלו לא צריך לאפות, רק לצנן היטב. מה שאומר שהם הולכים לבוא לנו מה זה טוב ככיבוד לסוכה (בתקווה שמזג האוויר יסכים אתנו)
שרית גופן | mako אוכל
| פורסם 16/09/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
150 גרם חמאה
1/2 כוס קקאו
1 כוס סוכר
2 כפות ברנדי
1/2 כוס מים
400 גרם עוגיות פתי בר מפוררות
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
1 מערבבים בסיר קטן על אש נמוכה חמאה, קקאו, סוכר, ברנדי ומים עד שהכל נמס ומתערבב.
2 מעבירים את פירורי העוגיות לקערה, יוצקים עליהם את תערובת הקקאו החמה ומערבבים היטב.
3 מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20X20 ס"מ ומהדקים היטב. מעבירים למקרר.
4 מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו שוקולד וחמאת בוטנים, ומערבבים לתערובת חלקה.
5 יוצקים את הציפוי על התערובת שבתבנית, מיישרים ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות. רק אחרי שהתערובת קרה ויציבה, אפשר לחתוך לריבועים.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel