צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
חטיף פצפוצי אורז
ממתק קריר קיצי וכיפי לימים החמים, בחצי שעה של עבודה: פצפוצי אורז, מרשמלו וסוכריות עדשים צבעוניות שמתערבבים ביחד ונכנסים למקרר. אם אתם רוצים לשדרג על באמת - כמה מקלוני ארטיק, והילדים ישתגעו
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 01/07/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
50 גרם מרגרינה
שקית (180 גרם) מרשמלו
5 כוסות פצפוצי אורז
סוכריות עדשים
אופן ההכנה:
1 ממסים את המרגרינה בקערה במיקרו. כשהיא נמסה מוסיפים לקערה את המרשמלו וממשיכים להמס במיקרו, בפולסים של 20 שניות בכל פעם. מערבבים עד שהמרשמלו נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
2 מוסיפים לתערובת את פצפוצי האורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת המרשמלו.
3 מוסיפים סוכריות עדשים, שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומהדקים היטב. אפשר לפזר עוד סוכריות עדשים מלמעלה. מכניסים למקרר למשך הלילה.
4 מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות. נועצים מקל ארטיק בכל קובייה.
לבלוג של שרית - מיס פטל.
>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות חמאת בוטנים שיצאו נהדר