אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

חטיף פצפוצי אורז

ממתק קריר קיצי וכיפי לימים החמים, בחצי שעה של עבודה: פצפוצי אורז, מרשמלו וסוכריות עדשים צבעוניות שמתערבבים ביחד ונכנסים למקרר. אם אתם רוצים לשדרג על באמת - כמה מקלוני ארטיק, והילדים ישתגעו

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 01/07/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

50 גרם מרגרינה

שקית (180 גרם) מרשמלו

5 כוסות פצפוצי אורז

סוכריות עדשים

אופן ההכנה:

1 ממסים את המרגרינה בקערה במיקרו. כשהיא נמסה מוסיפים לקערה את המרשמלו וממשיכים להמס במיקרו, בפולסים של 20 שניות בכל פעם. מערבבים עד שהמרשמלו נמס ומתקבלת תערובת אחידה.

2 מוסיפים לתערובת את פצפוצי האורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת המרשמלו.

3 מוסיפים סוכריות עדשים, שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומהדקים היטב. אפשר לפזר עוד סוכריות עדשים מלמעלה. מכניסים למקרר למשך הלילה.

4 מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות. נועצים מקל ארטיק בכל קובייה.

לבלוג של שרית - מיס פטל.

>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות חמאת בוטנים שיצאו נהדר

>> והנה עוגת היום הולדת הבאה שתכינו