אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

פופקורן בדבש

אנחנו חולי פופקורן: הוא הכי קל להכנה, הוא תמיד שם בשבילנו והוא טעים. אבל מה קורה כשבא לנו דווקא משהו מתוק? מה השאלה, פשוט מכינים את הגרסה המתוקה הזאת, עם דבש וסוכריות. 20 דקות ואנחנו מאושרים

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 30/09/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

80 גרם (כ-8 כוסות) פופקורן מוכן

25 גרם מרגרינה בטעם חמאה

רבע כוס דבש

סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה:

1 שמים את הפופקורן בקערה גדולה.

2 מחממים בסיר קטן על אש בינונית מרגרינה בטעם חמאה ודבש. מערבבים כל הזמן, עד שהמרגרינה נמסה. ממשיכים לערבב תוך כדי בעבוע עוד כדקה ומורידים מהאש. מצננים מעט.

3 שופכים את התערובת על הפופקורן ומערבבים היטב עד שכל הפופקורן מצופה.

4 זורים סוכריות צבעוניות ומגישים.

לבלוג של שרית - מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו פאי פקאן מפיל

>> עוד מתכונים לפופקורן משודרג

>> למה אנחנו לא מתכוונים להזמין יותר אוכל מריבר?