אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

סופגניות מלוחות ללא שמרים

מבחוץ בצק מטוגן ופציח, מבפנים תערובת חמימה של גבינות מותכות. אז אתם יכולים להאשים אותנו שאנחנו ממש רוצים כזה?

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 09/12/15 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-30 יחידות קטנות:

4 כוסות קמח תופח

50 גרם חמאה מומסת

כפית מלח

2 ביצים

100 גרם גבינה לבנה

לטיגון: שמן קנולה

למלית:

100 גרם מוצרלה מגוררת (או כל גבינה קשה אחרת)

50 גרם גבינה בולגרית רכה, מרוסקת

אופן ההכנה:

1 מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון ומעבירים למקרר ל-20 דקות.

2 מערבבים בקערית קטנה את מרכיבי המלית.

3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1 ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס קטנה ומניחים בכל עיגול כפית מהמלית.

4 עוטפים את המלית בבצק בעזרת כפות הידיים (קצת כמו שעושים עם קובה) ומניחים על מגש.

5 מחממים סיר קטן עם שמן קנולה לטיגון חצי עמוק. מטגנים כמה כדורים קטנים יחד, ולאחר שהם מזהיבים הופכים לצד השני. מעבירים לנייר אפייה.

* לפני ההגשה אפשר לחמם את הסופגניות בתנור 7 דקות בחום של 160 מעלות.

לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי - תיק אוכל

>> עוד מתכונים לסופגניות

>> כל המתכונים לחנוכה

 
>> בשבוע שעבר הכנו אצבעות לחם עם זעתר
>> עוד מתכונים לסופגניות
>> ומתכונים ללביבות