צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
לחמניות גבינה ללא שמרים
אנחנו הכי אוהבים שמעט עבודה גוררת הרבה מחמאות, וזה בדיוק מה שקורה עם הלחמניות האלה: מערבבים קמח וגבינות, קצת פרמזן מלמעלה, ויאללה, לתנור. חצי שעה אחר כך כולם ינשקו לכם את הידיים
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 17/05/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם מרגרינה רכה
150 גרם גבינה לבנה
50 גרם יוגורט 4%
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
3 כוסות קמח תופח
כפית מלח
חלמון להברשה
גבינת פרמזן לפיזור
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מעבדים את כל המצרכים מלבד החלמון והפרמזן לבצק.
3 יוצרים כדורים כגודל פינג-פונג ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 מברישים את הכדורים בחלמון ומפזרים מלמעלה מעט פרמזן מגורדת.
5 אופים כ-20 דקות עד שהלחמניות מתחילות להזהיב מעט.
לבלוג של שרית - מיס פטל