אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לחמניות גבינה ללא שמרים

אנחנו הכי אוהבים שמעט עבודה גוררת הרבה מחמאות, וזה בדיוק מה שקורה עם הלחמניות האלה: מערבבים קמח וגבינות, קצת פרמזן מלמעלה, ויאללה, לתנור. חצי שעה אחר כך כולם ינשקו לכם את הידיים

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 17/05/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם מרגרינה רכה

150 גרם גבינה לבנה

50 גרם יוגורט 4%

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

3 כוסות קמח תופח

כפית מלח

חלמון להברשה

גבינת פרמזן לפיזור

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מעבדים את כל המצרכים מלבד החלמון והפרמזן לבצק.

3 יוצרים כדורים כגודל פינג-פונג ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

4 מברישים את הכדורים בחלמון ומפזרים מלמעלה מעט פרמזן מגורדת.

5 אופים כ-20 דקות עד שהלחמניות מתחילות להזהיב מעט.

לבלוג של שרית - מיס פטל

>> בפעם שעברה הכנו חטיפי זיתים

>> לכל המתכונים לשבועות