אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

עוגת תפוחים מהירה

עוגה בחושה הכי פשוטה שיש, שתמלא לכם את הבית בניחוחות מטורפים של וניל וקינמון. 20 דקות עבודה, והתוצאה - גן עדן

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 27/05/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 388 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לתבנית בקוטר 20 ס"מ:

3 תפוחים מזן גולדן

1 ורבע כוסות קמח

כפית אבקת אפייה

3/4 כוס סוכר

1 ביצה

50 גרם מרגרינה (או חמאה, לעוגה חלבית) מומסת

כפית תמצית וניל

כפית קינמון

50 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים ומגלענים. פורסים את הרבעים לפרוסות דקות.

3 מערבבים את כל החומרים בידיים עד שמתקבלת תערובת לחה.

4 משמנים תבנית, שופכים את התערובת פנימה ואופים 50-60 דקות.

5 מעבירים סכין בין דופנות התבנית לעוגה ומחלצים מהתבנית. מצננים.

לבלוג של שרית - מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו פנקייקס גבינה נהדרים
>> והנה עוד כמה מתכונים בריאים שגם ילדים אוהבים