אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

בלינצ'ס במילוי מתוק

כולם יודעים שהסוד בבלינצ'ס הוא התערובת, אז דאגנו לכם למתכון עם כמויות מדויקות והוראות ברורות, שמוציא אותם דקיקים כמו שצריך ועגולים כמו העולם - אבל לא עצרנו שם, והוספנו גם מילוי משגע בניחוח וניל-לימון

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 18/05/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.7 343 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-15 יחידות:

4 ביצים

2 כוסות חלב

3/4 כוס מים

3 כפות סוכר

30 גרם מרגרינה מומסת

כפית תמצית וניל

קורט מלח

2 כוסות קמח לבן

למילוי:

250 גרם גבינה לבנה מסוננת מנוזלים

2 כפות סוכר

גרגירים מחצי מקל וניל

אופציה: גרידת לימון

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב את כל החומרי הבלינצ'ס עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אפשר בבלנדר).

2 מחממים מחבת ומשמנים מעט.

3 שופכים בכל פעם כחצי כוס למחבת ומטים אותה לכל הכיוונים עד שהתערובת מכסה בצורה אחידה את המחבת.

4 מטגנים עד שמתחילות להופיע בועות, הופכים ומטגנים כחצי דקה נוספת.

5 מערבבים את כל חומרי המילוי, מניחים על כל בלינצ' ומגלגלים. 

לבלוג של שרית - מיס פטל

>> והנה לחמניות גבינה ללא שמרים

>> מתכונים לשבועות