עוגיות רחת לוקום
רחת לוקום זה מסוג הדברים שמחלקים את העולם לשניים: אלה ששונאים, ואלה שממש אוהבים. אם אתם בצד שלנו בעניין הזה - אתם חייבים לנסות את העוגיות האלה, שעוטפות רחת לוקום בבצק קליל ועדין
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-100 עוגיות קטנות:
350 גרם קמח תופח
1 חבילה (200 גרם) מרגרינה
1 גביע אשל
1/2 ק"ג רחת לוקום
אופן ההכנה:
1 מעבדים קמח, מרגרינה ואשל לבצק חלק. מעבירים למקרר ל-24 שעות.
2 חותכים את הלוקום לרצועות. אם משתמשים בקוביות לוקום - חותכים כל קובייה ל-4 מלבנים. אם צריך מגלגלים קצת את המלבנים בידיים לאורך של כ-4 ס"מ.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 מוציאים את הבצק מהמקרר. לוקחים בכל פעם כדור קטן מהבצק, כגודל כדור פינג פונג. מרדדים על משטח מקומח לעלה דקיק ועגול. חותכים כל עיגול בצק ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה.
5 מניחים רצועת לוקום בקצה הרחב של כל משולש ומגלגלים באופן הדוק. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה כך שהשפיץ פונה למטה. אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט.
לבלוג של שרית - מיס פטל
>> הימור שלנו: אתם בטח אוהבים גם ממתקי קוקוס>> ונסו גם את כדורי הזיתים והמוצרלה המושלמים האלו