אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

עוגיות רחת לוקום

רחת לוקום זה מסוג הדברים שמחלקים את העולם לשניים: אלה ששונאים, ואלה שממש אוהבים. אם אתם בצד שלנו בעניין הזה - אתם חייבים לנסות את העוגיות האלה, שעוטפות רחת לוקום בבצק קליל ועדין

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 15/04/15 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-100 עוגיות קטנות:

350 גרם קמח תופח

1 חבילה (200 גרם) מרגרינה

1 גביע אשל

1/2 ק"ג רחת לוקום

אופן ההכנה:

1 מעבדים קמח, מרגרינה ואשל לבצק חלק. מעבירים למקרר ל-24 שעות.

2 חותכים את הלוקום לרצועות. אם משתמשים בקוביות לוקום - חותכים כל קובייה ל-4 מלבנים. אם צריך מגלגלים קצת את המלבנים בידיים לאורך של כ-4 ס"מ.

3 מחממים תנור ל-180 מעלות.

4 מוציאים את הבצק מהמקרר. לוקחים בכל פעם כדור קטן מהבצק, כגודל כדור פינג פונג. מרדדים על משטח מקומח לעלה דקיק ועגול. חותכים כל עיגול בצק ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה.

5 מניחים רצועת לוקום בקצה הרחב של כל משולש ומגלגלים באופן הדוק. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה כך שהשפיץ פונה למטה. אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט.

לבלוג של שרית - מיס פטל

>> הימור שלנו: אתם בטח אוהבים גם ממתקי קוקוס>> ונסו גם את כדורי הזיתים והמוצרלה המושלמים האלו