צילום׃ Lauri Patterson, Istock
חיתוכיות שוקולד עם שטרויזל
בואו נשים את הדברים על השולחן: אנחנו אוהבים עוגיות עם שוקולד, מכל הסוגים. בגרסה הזאת, השוקולד מגיע בתור מילוי לחיתוכיות עם תחתית פריכה ושכבה עליונה פירורית. תענוג
| mako אוכל
| פורסם 02/06/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1/2 1 כוסות קוואקר דק
1/2 1 כוסות קמח
קורט מלח
3/4 כפית סודה לשתייה
3/4 כוס סוכר חום
180 גרם מרגרינה רכה
ממרח שוקולד לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הקוואקר, הקמח, המלח, הסודה לשתייה, הסוכר החום והמרגרינה הרכה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית (אפשר לעשות את הפעולה גם במיקסר עם וו גיטרה).
3 משטחים קצת יותר מחצי מהתערובת בתבנית מרובעת בגודל 23X23 ס"מ. מורחים מעל שכבה נדיבה של ממרח שוקולד ומעל מפזרים את שארית תערובת הפירורים.
4 אופים 20-25 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב. מצננים ורק אז חותכים לריבועים.