אוכל
צילום׃ Lauri Patterson, Istock

חיתוכיות שוקולד עם שטרויזל

בואו נשים את הדברים על השולחן: אנחנו אוהבים עוגיות עם שוקולד, מכל הסוגים. בגרסה הזאת, השוקולד מגיע בתור מילוי לחיתוכיות עם תחתית פריכה ושכבה עליונה פירורית. תענוג

| mako אוכל | פורסם 02/06/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 1 כוסות קוואקר דק

1/2 1 כוסות קמח

קורט מלח

3/4 כפית סודה לשתייה

3/4 כוס סוכר חום

180 גרם מרגרינה רכה

ממרח שוקולד לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

2 מערבבים בקערה את הקוואקר, הקמח, המלח, הסודה לשתייה, הסוכר החום והמרגרינה הרכה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית (אפשר לעשות את הפעולה גם במיקסר עם וו גיטרה).

3 משטחים קצת יותר מחצי מהתערובת בתבנית מרובעת בגודל 23X23 ס"מ. מורחים מעל שכבה נדיבה של ממרח שוקולד ומעל מפזרים את שארית תערובת הפירורים.

4 אופים 20-25 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב. מצננים ורק אז חותכים לריבועים.

>> חושבים שאתם זוכרים את החטיפים הישראליים?
>> ביקורת טייק אווי: מצעד הפחמימות של ג'ויה