צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
עוגיות גבינה מלוחות
גבינה בולגרית, גבינה צהובה וגם תבלינים, שביחד נותנים ביס קטן ונהדר. אפשר לאכול אותן כחטיף מלוח, לצד סלט או להגיש לאורחים - הכל הולך
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 23/07/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (25 מנות):
3 כוסות קמח
100 גרם מרגרינה מרוככת
1 כפית של זעתר / פפריקה גרוסה / אורגנו
כפית מלח
100 גרם גבינה בולגרית
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
לציפוי:
ביצה טרופה
שומשום שחור
פפריקה גרוסה
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
2 מקמחים את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מרדדים אותו לעובי של כחצי ס"מ וחותכים אותו למשולשים בעזרת סכין. מניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל תבלינים.
3 אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ומגישים לצד גבינה מתובלת בשמן זית ותבלינים.
בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל