צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
מעמול במילוי תמרים ובוטנים
בזמן שכל עדות המזרח מתווכחות של מי העוגיות האלה, אתם מוזמנים פשוט להכין אותן, ולהגיש לעצמכם עם כוס תה עם נענע. א-מחייה
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 26/03/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (35 מנות):
לבצק:
4.5 כוסות קמח
3/4 כוס סולת
4 כפות סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים (אפשר להמיר בחלב)
170 מרגרינה רכה
1/4 כוס שמן קנולה
כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מי ורדים
למלית:
קופסה של ממרח תמרים
6 כפות בוטנים לא קלויים, קלופים וקצוצים
רבע כפית קינמון (לא חובה)
לפיזור:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד כרבע שעה. מערבבים את חומרי המלית.
2 יוצרים מהבצק כדורים קטנים מוארכים. יוצרים בכל כדור גומה, ממלאים בכפית מהמלית וסוגרים.
3 מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהסגירה כלפי מטה, ויוצרים צורות בעזרת מזלג או צובטן מיוחד.
4 אופים כ-20 דקות בחום של 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומחכים לצינון מוחלט.
5 מפזרים אבקת סוכר ומגישים ליד תה עם נענע.
* בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל
>> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס שוקולד חגיגיים לימי הולדת