אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

מעמול במילוי תמרים ובוטנים

בזמן שכל עדות המזרח מתווכחות של מי העוגיות האלה, אתם מוזמנים פשוט להכין אותן, ולהגיש לעצמכם עם כוס תה עם נענע. א-מחייה

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 26/03/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (35 מנות):

לבצק:

4.5 כוסות קמח

3/4 כוס סולת

4 כפות סוכר

1/2 כוס מיץ תפוזים (אפשר להמיר בחלב)

170 מרגרינה רכה

1/4 כוס שמן קנולה

כפית אבקת אפייה

1/4 כפית מי ורדים

למלית:

קופסה של ממרח תמרים

6 כפות בוטנים לא קלויים, קלופים וקצוצים

רבע כפית קינמון (לא חובה)

לפיזור:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד כרבע שעה. מערבבים את חומרי המלית.

2 יוצרים מהבצק כדורים קטנים מוארכים. יוצרים בכל כדור גומה, ממלאים בכפית מהמלית וסוגרים.

3 מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהסגירה כלפי מטה, ויוצרים צורות בעזרת מזלג או צובטן מיוחד.

4 אופים כ-20 דקות בחום של 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומחכים לצינון מוחלט.

5 מפזרים אבקת סוכר ומגישים ליד תה עם נענע.

* בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל

>> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס שוקולד חגיגיים לימי הולדת

 

>> מרגישים את פסח באוויר? הנה כל המתכונים