צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
מאפינס שחור-לבן
גם יפים, גם טעימים, גם פרווה לגמרי וגם מוכנים בתוך 30 דקות. אנחנו קנינו, מה איתכם?
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 13/05/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (12 מנות):
2 ביצים בטמפרטורת החדר
30 גרם מרגרינה מומסת
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
1 כוס קרם קוקוס
2 כוסות קמח תופח
1 כף סירופ מייפל
2 כפות אבקת קקאו
12 עטרות נייר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מקציפים יחד את הביצים, המרגרינה, הווניל והסוכר, ומוסיפים בהדרגה את קרם הקוקוס.
3 מערבבים את הקמח התופח לתוך התערובת בתנועות קיפול.
4 מוציאים רבע מהמסה לקערה נפרדת ומוסיפים לקערה הראשונה את סירופ המייפל והקקאו. שומרים קצת בצד לעיטור סופי (כמות של 12 כפיות).
5 מניחים את עטרות הנייר בתבנית שקעים. ממלאים את השקעים במלית הכהה עד רבע הגובה. מוסיפים רבע נוסף מהמלית הבהירה, ומלמעלה כפית נוספת מהמלית הכהה.
6 אופים כ-20 דקות, מניחים לצינון ומגישים.