אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

מאפינס שחור-לבן

גם יפים, גם טעימים, גם פרווה לגמרי וגם מוכנים בתוך 30 דקות. אנחנו קנינו, מה איתכם?

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 13/05/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

2 ביצים בטמפרטורת החדר

30 גרם מרגרינה מומסת

1 כפית תמצית וניל

1 כוס סוכר

1 כוס קרם קוקוס

2 כוסות קמח תופח

1 כף סירופ מייפל

2 כפות אבקת קקאו

12 עטרות נייר

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות.

2 מקציפים יחד את הביצים, המרגרינה, הווניל והסוכר, ומוסיפים בהדרגה את קרם הקוקוס.

3 מערבבים את הקמח התופח לתוך התערובת בתנועות קיפול.

4 מוציאים רבע מהמסה לקערה נפרדת ומוסיפים לקערה הראשונה את סירופ המייפל והקקאו. שומרים קצת בצד לעיטור סופי (כמות של 12 כפיות).

5 מניחים את עטרות הנייר בתבנית שקעים. ממלאים את השקעים במלית הכהה עד רבע הגובה. מוסיפים רבע נוסף מהמלית הבהירה, ומלמעלה כפית נוספת מהמלית הכהה.

6 אופים כ-20 דקות, מניחים לצינון ומגישים.

לבלוג של אינס שילת ואפיק

>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות פריכות עם ריבה