אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

בראוניז שוקולד מפנקים במיוחד

מה יותר טוב מבראוניז? בראוניז מצופים שוקולד! ושימו לב לזה - הם אפילו פרווה. ממתק לשעות קשות, שאפשר וכדאי לנשנש בזוגות. בראוניז שוקולד מפנקים במיוחד

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 11/06/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 377 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבראוניז (תבנית מרובעת של 20 על 20):

200 גרם שוקולד מריר

100 גרם מרגרינה, מרוככת

שלושת רבעי כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

רבע כפית קפה נמס מגורען

קורט מלח

3 ביצים

חצי כוס קמח

4 כפות גדושות אבקת קקאו

לציפוי:

100 גרם שוקולד מריר או חלב

3 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.

2 ממיסים בסיר או בקערה במיקרו את השוקולד והמרגרינה.

3 מערבבים היטב למסה אחידה ומוסיפים את הסוכר, סוכר הווניל, הקפה המגורען והמלח.

4 מערבבים היטב ומוסיפים בהדרגה את 3 הביצים, אחת בכל פעם. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים רק עד שהם נטמעים.

5 משמנים מעט תבנית 20 על 20 ס"מ, מעבירים את התערובת ואופים 35 דקות.

6 מצננים וחותכים לקוביות או מלבנים קטנים בגודל שני ביסים. מעבירים למקפיא לחצי שעה.

7 מכינים את הציפוי: ממיסים יחד את השוקולד והשמן במיקרו בפולסים של 30 שניות. מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת שוקולד אחידה ומבריקה.

8 טובלים כל קובייה קפואה בשוקולד החם, מה שייצור ציפוי אחיד וקראנצ'י.

9 מניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה, ומאחסנים בקופסה אטומה.

לבלוג של אינס שילת ואפיק

>> בשבוע שעבר הכנו שושני שמרים עם בטטות

>> בואו לפייסבוק שלנו, טעים שם