אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

אומלט פטריות

הנה עוד אחד מהדברים שעשינו לא נכון עד היום: ערבבנו את הפטריות והביצים כבר בשלב המחבת. באומלט פטריות אמיתי, כמו בכל דבר שהוא טוב בעולם, לא מקצרים תהליכים. אחרי שתטעמו תבינו

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 24/08/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

4 ביצים

20 גרם מרגרינה

בצל קטן, חתוך לרצועות

סלסילת פטריות שמפיניון (או איזה שאוהבים)

מלח

פלפל שחור

תימין

אורגנו טרי

רבע פלפל אדום (לא חובה)

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מתחילים בהכנת המלית: ממיסים את המרגרינה במחבת ומטגנים את רצועות הבצל עד שהן מתחילות להזהיב.

2 קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים פלפל אדום ועשבי תיבול לפי הטעם. מבשלים כ-10 דקות עד שהפטריות מאבדות מנפחן.

3 טורפים בקערה 2 ביצים וכף פטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח ובפלפל. מחממים מחבת משומנת.

4 שופכים את תערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים.

5 מוציאים לצלחת, שופכים מעל את המלית ומקפלים לשניים. באותו אופן מכינים את האומלט השני. מגישים חם.

לאתר של שרית - מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו צימעס!

>> אין לנו דרך קלה להגיד את זה: מתכונים לראש השנה