צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
אומלט פטריות
הנה עוד אחד מהדברים שעשינו לא נכון עד היום: ערבבנו את הפטריות והביצים כבר בשלב המחבת. באומלט פטריות אמיתי, כמו בכל דבר שהוא טוב בעולם, לא מקצרים תהליכים. אחרי שתטעמו תבינו
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 24/08/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
4 ביצים
20 גרם מרגרינה
בצל קטן, חתוך לרצועות
סלסילת פטריות שמפיניון (או איזה שאוהבים)
מלח
פלפל שחור
תימין
אורגנו טרי
רבע פלפל אדום (לא חובה)
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1 מתחילים בהכנת המלית: ממיסים את המרגרינה במחבת ומטגנים את רצועות הבצל עד שהן מתחילות להזהיב.
2 קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים פלפל אדום ועשבי תיבול לפי הטעם. מבשלים כ-10 דקות עד שהפטריות מאבדות מנפחן.
3 טורפים בקערה 2 ביצים וכף פטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח ובפלפל. מחממים מחבת משומנת.
4 שופכים את תערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים.
5 מוציאים לצלחת, שופכים מעל את המלית ומקפלים לשניים. באותו אופן מכינים את האומלט השני. מגישים חם.
לאתר של שרית - מיס פטל