אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

עוגת תפוזים וקוקוס

אין ריח מובהק יותר של חורף מאשר ריח של תפוזים. כאן - בעוגה בחושה ומהממת עם קוקוס, שרק דורשת תה חם חם לידה

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 03/12/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

150 גרם מרגרינה מומסת

1/4 1 כוסות סוכר לבן

4 ביצים

1 כפית תמצית וניל

קליפה מגוררת מתפוז שלם

1 כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח תופח

1/2 כוס קוקוס טחון

אבקת סוכר לעיטור

אופן ההכנה:

1 טורפים בקערה במטרפה ידנית (או במיקסר) את המרגרינה והסוכר.

2 מוסיפים את הביצים אחת אחת, מקציפים ומוסיפים את הווניל, הקליפה ומיץ התפוזים. טורפים כ-2 דקות ומוסיפים את הקמח התופח - יש לשים לב שלא לבחוש את מסת העוגה יותר מידי, רק עד שהקמח נבלע בתוכה.

3 מערבבים עם כף את הקוקוס בתוך הבלילה. 

4 משמנים היטב תבנית בקוטר 26 ס"מ או תבנית קוגלהוף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות 35-40 דקות.

5 מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר.

בקרו בבלוג של אינס ואפיק

>> בשבוע שעבר הכנו את עוגת השמרים של אמא
>> כל חדשות האוכל השוות לסוף השבוע המתקרב