אוכל
צילום׃ ElenaFabbrili, Istock

סלט ברוקולי טרי וחמוציות

רגילים לבשל את הברוקולי? חכו שנייה! הסלט הזה הופך אותו למלך ככה, כמו שהוא - פריך, נגיס ומזין

| mako אוכל | פורסם 23/03/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 449 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ראש ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים

חצי בצל סגול, קצוץ (או פרוס לפרוסות דקיקות)

חצי כוס חמוציות

רבע כוס גרעיני חמנייה קלויים

לרוטב:

שלושת רבעי כוס מיונז או מיונז לייט

2 כפות חומץ

2 כפות דבש

 מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה גדולה את הברוקולי, הבצל והחמוציות.

2 מערבבים את חומרי הרוטב היטב בקערה נפרדת.

3 שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב. מפזרים את גרעיני החמנייה ושומרים במקרר עד ההגשה.

* אפשר להגיש עם קוביות חזה אווז, ואפשר להשאיר את המתכון פרווה ולהגיש כמו שהוא.

>> בפעם הקודמת הכנו כריך עם סלט חזה עוף