צילום׃ ElenaFabbrili, Istock
סלט ברוקולי טרי וחמוציות
רגילים לבשל את הברוקולי? חכו שנייה! הסלט הזה הופך אותו למלך ככה, כמו שהוא - פריך, נגיס ומזין
| mako אוכל
| פורסם 23/03/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ראש ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
חצי בצל סגול, קצוץ (או פרוס לפרוסות דקיקות)
חצי כוס חמוציות
רבע כוס גרעיני חמנייה קלויים
לרוטב:
שלושת רבעי כוס מיונז או מיונז לייט
2 כפות חומץ
2 כפות דבש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה גדולה את הברוקולי, הבצל והחמוציות.
2 מערבבים את חומרי הרוטב היטב בקערה נפרדת.
3 שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב. מפזרים את גרעיני החמנייה ושומרים במקרר עד ההגשה.
* אפשר להגיש עם קוביות חזה אווז, ואפשר להשאיר את המתכון פרווה ולהגיש כמו שהוא.