צילום׃ אסף רונן
כריך בשר של אלופים
ארוחה קרניבורית משביעה בכלום זמן, מאמץ וכסף. מספיק לשני אנשים מורעבים במיוחד
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 08/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
450 גר' שייטל פרוס דק (לבקש מהקצב)
2-3 כפיות מיונז
2 כפיות חרדל
2-3 תאנים טריות, חתוכות לפרוסות דקות
ארוגולה (אפשר להמיר בחסה או בכל ירק אחר)
כפית שמן קנולה או זית
מלח ופלפל שחור גרוס
1 בגט שלם או 2 יחידות ג'בטה
אופן ההכנה:
1 מתבלים את הבשר במעט מלח ופלפל וצורבים במחבת עם מעט שמן בין חצי דקה לדקה מכל צד.
2 מורחים את הבגט בחרדל ומיונז, מניחים את הארוגולה, מעליה שכבה של בשר ומעל את התאנים.
3 חוצים את הבגט ל-2, וזוללים.