אוכל
צילום׃ אסף רונן

כריך בשר של אלופים

ארוחה קרניבורית משביעה בכלום זמן, מאמץ וכסף. מספיק לשני אנשים מורעבים במיוחד

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 08/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.5 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

450 גר' שייטל פרוס דק (לבקש מהקצב)

2-3 כפיות מיונז

2 כפיות חרדל

2-3 תאנים טריות, חתוכות לפרוסות דקות

ארוגולה (אפשר להמיר בחסה או בכל ירק אחר)

כפית שמן קנולה או זית

מלח ופלפל שחור גרוס

1 בגט שלם או 2 יחידות ג'בטה

אופן ההכנה:

1 מתבלים את הבשר במעט מלח ופלפל וצורבים במחבת עם מעט שמן בין חצי דקה לדקה מכל צד.

2 מורחים את הבגט בחרדל ומיונז, מניחים את הארוגולה, מעליה שכבה של בשר ומעל את התאנים.

3 חוצים את הבגט ל-2, וזוללים.