צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
סלט תפוחי אדמה עם מטיאס
ארוחת החג תודה לכם אם תצאו קצת מהקופסה ותנסו סלט תפוחי אדמה קצת אחר, עם סלק, תפוח עץ ונתחים יפים יפים של מטיאס. רק תדאגו שיהיה בשטח איזה בגט טרי ונחמד
זוהר גולן | mako אוכל
| פורסם 14/09/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים :
מרכיבים:
1 תפוח אדמה, מבושל ומגורד
1 סלק בינוני, מבושל ומגורד
1 גזר, מבושל ומגורד
1 תפוח עץ חמוץ, קלוף וקצוץ לקוביות
1 בצל סגול בינוני, קצוץ
חצי כוס מיונז
4 כפות חומץ
מלח
פלפל שחור
בגט פרוס לעיגולים
2 פילה מטיאס פרוס לרוחב (2 ס"מ)
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים יחד מלבד המטיאס.
2 מסדרים בצלחת עמוקה בצורת הר.
3 סביב ה"הר" מסדרים את פרוסות המטיאס.
4 מגישים לצד פרוסות בגט (ניתן גם לקלות מעט).