צילום׃ אסף רונן, mako אוכל
סלט ירקות שורש ואגוזי מלך
ארוחת חג תמיד נשמעת לכם כמו הארוחה הכי כבדה בשנה? תקלילו את האווירה ותביאו את הסלט הזה: בריא, טרי, קריספי ומרענן, עם המון דברים טובים בפנים מסלרי ועד סלק ואגוזים, והרוטב? לאמץ כל השנה
שי ברנדס | mako אוכל
| פורסם 02/09/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
שני גזרים קלופים
קולרבי קלוף
שורש סלרי קלוף
שורש פטרוזיליה קלוף
סלק קלוף
חצי כוס אגוזי מלך
לתיבול השורשים:
שלוש כפות שמן זית
שתי כפות מיץ לימון
חצי שן שום כתושה
רבע כפית מלח
לרוטב:
שתי כפות מיונז דיאטטי
רבע כוס יוגורט
כף חומץ בן יין לבן
כף סוכר
שתי כפות מיץ לימון
שן שום כתושה
חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
1 קולפים סרטים מירקות השורש בעזרת קולפן ירקות ומערבבים אותם עם שמן זית, לימון, שן שום כתושה ומלח.
2 מערבבים את כל חומרי רוטב המיונז והיוגורט ומניחים על צלחת.
3 מעל הרוטב מניחים את ירקות השורש המתובלים, זורים אגוזי מלך ומגישים.
היכנסו לבלוג של שי real food. uncensored