אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

רול חזה עוף ומיונז

תראו מה זה: הכנתם כריך פשוט - יצאתם עם ארוחת ערב מושלמת. לאפה מגולגלת עם עוף, ירקות, מיונז וקצת חריף - יותר מזה באמת שאנחנו לא צריכים

זוהר גולן | mako אוכל | פורסם 25/05/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

שתי פיתות לאפה, רכות

100 גרם חזה עוף

מלח

פלפל שחור

2-3 כפות מיונז

כפית סחוג (או כל ממרח חריף אחר)

רצועות מלפפון ירוק (לא מקולף)

רצועות פלפל קלוי

אופן ההכנה:

1 מבשלים את חזה העוף בסיר עם מים רותחים, מלח ופלפל כחצי שעה (לחלופין, אפשר להשתמש בחזה עוף בגריל קנוי). פורסים את החזה לפרוסות דקות.

2 מורחים שכבה נדיבה של מיונז על כל הפיתה, ועליה מורחים את הסחוג. מסדרים את רצועות העוף לאורך הפיתה בחלק הקרוב אליכם (משאירים שוליים ריקים).

3 מניחים על העוף את רצועות המלפפון והפלפל הקלוי, ומגלגלים את הפיתה לרול מהצד הקרוב אליכם וכלפי חוץ. אחרי כל חצי סיבוב מהדקים (כמו בסושי).

4 עוטפים את הרול בנייר אלומיניום ומצננים במקרר 3 שעות, או אפילו לילה.

5 חוצים באלכסון ומגישים.

>> בפעם שעברה הכנו הומפרייז מהממים

>> והנה כל המתכונים לשבועות