צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
רול חזה עוף ומיונז
תראו מה זה: הכנתם כריך פשוט - יצאתם עם ארוחת ערב מושלמת. לאפה מגולגלת עם עוף, ירקות, מיונז וקצת חריף - יותר מזה באמת שאנחנו לא צריכים
זוהר גולן | mako אוכל
| פורסם 25/05/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
שתי פיתות לאפה, רכות
100 גרם חזה עוף
מלח
פלפל שחור
2-3 כפות מיונז
כפית סחוג (או כל ממרח חריף אחר)
רצועות מלפפון ירוק (לא מקולף)
רצועות פלפל קלוי
אופן ההכנה:
1 מבשלים את חזה העוף בסיר עם מים רותחים, מלח ופלפל כחצי שעה (לחלופין, אפשר להשתמש בחזה עוף בגריל קנוי). פורסים את החזה לפרוסות דקות.
2 מורחים שכבה נדיבה של מיונז על כל הפיתה, ועליה מורחים את הסחוג. מסדרים את רצועות העוף לאורך הפיתה בחלק הקרוב אליכם (משאירים שוליים ריקים).
3 מניחים על העוף את רצועות המלפפון והפלפל הקלוי, ומגלגלים את הפיתה לרול מהצד הקרוב אליכם וכלפי חוץ. אחרי כל חצי סיבוב מהדקים (כמו בסושי).
4 עוטפים את הרול בנייר אלומיניום ומצננים במקרר 3 שעות, או אפילו לילה.
5 חוצים באלכסון ומגישים.