צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
קלאב סנדוויץ' עם שדרוג מפתיע
קלאב סנדוויץ' הוא תמיד מנה מפנקת וטעימה, אבל אם תאמצו את השדרוג שלנו - פרוסות דקות של סלק - תגלו שהוא יכול להיות אפילו יותר מזה. שוס אמיתי ברבע שעה עבודה
זוהר גולן | mako אוכל
| פורסם 27/04/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
3 פרוסות לחם מרובע
מיונז, בבקבוק לחיץ או בצנצנת
100 גרם פסטרמה, פרוסה
סלק אדום קטן, אפוי (אפשר לאפות כשעה בבית בחום בינוני, או לקנות מוכן בוואקום)
מלפפון ירוק, פרוס דק
2-3 רצועות פלפל קלוי (לא חובה)
עלה חסה עגולה, קצוץ דק
100 גרם רוסטביף פרוס
מלפפון חמוץ, פרוס
אופן ההכנה:
1 מורחים מיונז על פרוסת לחם, ומסדרים את הפסטרמה. פורסים דק את הסלק.
2 מסדרים על הפסטרמה פרוסות של מלפפון, ועליהן פלפל קלוי, אם אוהבים. סוגרים בפרוסה נוספת, ומורחים עליה שכבה נוספת של מיונז.
3 מסדרים את החסה, עליה את הרוסטביף ועליו כמה פרוסות של סלק. מניחים על הסלק מעט מלפפון חמוץ, וסוגרים עם הפרסה השלישית. אם אתם אוהבים הרבה מיונז, מורחים אותה קודם.
4 חוצים את הכריך פעמיים באלכסון, ומגישים.
* מומלץ לקלות את הלחם קלות לפני ההכנה.