אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

קלאב סנדוויץ' עם שדרוג מפתיע

קלאב סנדוויץ' הוא תמיד מנה מפנקת וטעימה, אבל אם תאמצו את השדרוג שלנו - פרוסות דקות של סלק - תגלו שהוא יכול להיות אפילו יותר מזה. שוס אמיתי ברבע שעה עבודה

זוהר גולן | mako אוכל | פורסם 27/04/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

3 פרוסות לחם מרובע

מיונז, בבקבוק לחיץ או בצנצנת

100 גרם פסטרמה, פרוסה

סלק אדום קטן, אפוי (אפשר לאפות כשעה בבית בחום בינוני, או לקנות מוכן בוואקום)

מלפפון ירוק, פרוס דק

2-3 רצועות פלפל קלוי (לא חובה)

עלה חסה עגולה, קצוץ דק

100 גרם רוסטביף פרוס

מלפפון חמוץ, פרוס

אופן ההכנה:

1 מורחים מיונז על פרוסת לחם, ומסדרים את הפסטרמה. פורסים דק את הסלק.

2 מסדרים על הפסטרמה פרוסות של מלפפון, ועליהן פלפל קלוי, אם אוהבים. סוגרים בפרוסה נוספת, ומורחים עליה שכבה נוספת של מיונז.

3 מסדרים את החסה, עליה את הרוסטביף ועליו כמה פרוסות של סלק. מניחים על הסלק מעט מלפפון חמוץ, וסוגרים עם הפרסה השלישית. אם אתם אוהבים הרבה מיונז, מורחים אותה קודם.

4 חוצים את הכריך פעמיים באלכסון, ומגישים.

* מומלץ לקלות את הלחם קלות לפני ההכנה.

>> בפעם שעברה הכנו סלט וולדורף הורס