אוכל
צילום׃ אסף רונן, mako אוכל

סלט עגבניות שרי בקרם שמנת חמוצה

מאז שהמציאו (בישראל!) את עגבניות השרי אנחנו מעדיפים את הסלט שלנו איתן, והנה מצאנו מתכון שעושה את מה שהיה צריך לעשות מזמן: שם בצד את כל הירקות האחרים, ומשאיר את הבמה לשרי על קרם חמצמץ של שמנת ונענע

שי ברנדס | mako אוכל | פורסם 16/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס עגבניות שרי ממספר צבעים, חצויות

כדור גדול של מוצרלה טרייה

בצל אדום קטן

6 עגבניות מיובשות מושרות בשמן, מסוננות

10 עלי נענע

לרוטב:

שתי כפות מיונז

3 כפות שמנת חמוצה

10 עלי נענע

5 עלי בזיליקום

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 טוחנים את כל חומרי הרוטב לקרם חלק.

2 מקלפים את הבצל וחותכים לרוחבו לפרוסות דקות מפרקים כל פרוסה לטבעות.

3 חותכים את העגבניות המיובשות לרצועות ומערבבים עם עגבניות השרי, הנענע והבצל.

4 מניחים את הקרם בתחתית צלחת, מעליה מניחים את תערובת העגבניות.

5 מפזרים קרעי גבינת מוצרלה, מזלפים מעט שמן זית ופלפל שחור ומגישים.

היכנסו לבלוג של שי real food. uncensored

>> בפעם הקודמת הכנו סלט קיסר מושלם
>> גם אתם מתגעגעים לעוגיות הריבה של סבתא שלכם?