צילום׃ מתוך instagram
כריך הודו רובן משגע
כריך טוב הוא דרך מצוינת להשגת מצב רוח טוב. קצת מיונז, קצת חרדל והרבה פסטרמה - ואתם בדרך הנכונה
שף גילי חיים | הלמנס
| פורסם 12/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
2 פרוסות לחם סובין
150-200 גרם פסטרמה הודו חמה
שתי כפיות מיונז
כפית חרדל
חצי עגבנייה, פרוסה דק
מעט בצל סגול, פרוס
20 רצועות חסה ערבית
1 מלפפון חמוץ, פרוס
אופן ההכנה:
1 מחחמים במיקרו את הפסטרמה במשך 15-30 שניות.
2 מורחים פרוסה עם מיונז וחרדל, מניחים מעל את ההודו הפרוס ואת העגבנייה הפרוסה. מסדרים מעל את רצועות החסה ואת טבעות הבצל.
3 מכסים בפרוסה נוספת, חוצים לשניים ומגישים עם מלפפון חמוץ.