אוכל
צילום׃ מתוך instagram

כריך הודו רובן משגע

כריך טוב הוא דרך מצוינת להשגת מצב רוח טוב. קצת מיונז, קצת חרדל והרבה פסטרמה - ואתם בדרך הנכונה

שף גילי חיים | הלמנס | פורסם 12/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 פרוסות לחם סובין

150-200 גרם פסטרמה הודו חמה 

שתי כפיות מיונז

כפית חרדל

חצי עגבנייה, פרוסה דק

מעט בצל סגול, פרוס

20 רצועות חסה ערבית

1 מלפפון חמוץ, פרוס

אופן ההכנה:

1 מחחמים במיקרו את הפסטרמה במשך 15-30 שניות.

2 מורחים פרוסה עם מיונז וחרדל, מניחים מעל את ההודו הפרוס ואת העגבנייה הפרוסה. מסדרים מעל את רצועות החסה ואת טבעות הבצל. 

3 מכסים בפרוסה נוספת, חוצים לשניים ומגישים עם מלפפון חמוץ.

>> והנה עוד כריך מצוין, הפעם עם טונה וביצים