אוכל
צילום׃ Ju-Lee, Istock

טוסט פריך במחבת

תאמינו או לא, אבל אנשים הכינו טוסט גבינה לפני שהטוסטר הלחיץ הומצא - הם פשוט השתמשו במחבת. וכשמורחים את הצדדים החיצוניים של הלחם במיונז, מתקבלת תוצאה פריכה ועשירה במיוחד

| mako אוכל | פורסם 23/02/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 184 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 פרוסות לחם

גבינה צהובה, איזה שאוהבים

מיונז

תוספות אפשריות לטוסט: בצל פרוס דק, זיתים מגולענים ופרוסים, פטריות פרוסות דק, גבינה בולגרית מפוררת ועוד

אופן ההכנה:

1 מרכיבים את הכריך כרגיל - מניחים את פרוסות הגבינה בין 2 פרוסות הלחם ומוסיפים תוספות, אם רוצים. בינתיים, מלהיטים מחבת, כמה שיותר כבדה, על האש. 

2 מורחים שכבה של מיונז על צד חיצוני אחד של הכריך, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומניחים את הכריך עם צד המיונז למטה על המחבת (אין צורך לשמן את המחבת). 

3 לוחצים בעזרת מרית את הכריך אל המחבת לסירוגין, למשך מספר דקות, עד שהצד התחתון מזהיב. 

4 מורחים בזהירות את הצד העליון של הכריך במיונז והופכים. ממשיכים לטגן, עד שגם הצד השני מזהיב. מגישים.

>> בפעם הקודמת הכנו תירס מקסיקני הורס