צילום׃ אסף רונן, mako אוכל
כריך מרענן של חזה עוף בסויה ומיונז-ווסאבי
מתי לאחרונה התרגשתם מכריך חזה עוף? לנו זה לא קרה הרבה זמן, עד שהגיעה הג'בטה הזאת ותפסה אותנו עם המיונז-ווסאבי. אין כמו ארוחת צהריים חרפרפה ומרעננת שנושכת אתכם בלשון ומשאירה אתכם ערניים
שי ברנדס | mako אוכל
| פורסם 01/11/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
לעוף:
כף מלח
כפית ג'ינג'ר, מגורר
כף סויה
2 חזות עוף
למיונז ווסאבי:
1/2 כוס מיונז דל שומן
1/8 כפית אבקת ווסאבי
1/4 כפית ג'ינג'ר, מגורר דק
כפית מיץ לימון
לכריך:
6 מיני ג'בטות
כוס נבטי צנונית
2 מלפפונים, פרוסים דק
אופן ההכנה:
1 מרתיחים ליטר מים בסיר. מוסיפים מלח, ג'ינג'ר מגורר וסויה ואת חזות העוף.
2 מבשלים חמש דקות ומכבים את האש.
4 מכסים ומניחים לעשרים דקות. מוציאים, מצננים ופורסים דק.
5 מערבבים את כל חומרי המיונז.
6 חוצים את הג'בטות, מורחים את המיונז המתובל, מניחים פרוסות מחזה העוף, מלפפונים ונבטי צנונית.
>> בפעם שעברה הכנו כריך מעורב ירושלמי מפנק