אוכל
צילום׃ אסף רונן, mako אוכל

ברוסקטות חריפות עם גבינות

כנשנוש אחר צהריים או כארוחת ערב בקטנה: לפעמים מתחשק לנו משהו קליל, שמכינים בדקות ספורות ועדיין אפשר להתפנק עליו. הברוסקטות האלה - חריפות, רענננות ועם ניחוח קל של לשחיתות - סוגרות בדיוק את הפינה

שי ברנדס | mako אוכל | פורסם 27/12/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חצי בגט רוסטיק, פרוס לפרוסות בעובי ס"מ

4 כפות מיונז

100 גרם גבינה בולגרית

עגבנייה גדולה, חצויה ופרוסה דק

פלפל ירוק חריף, פרוס דק

10 זיתי קלמטה, מגולענים וחתוכים גס

100 גרם קשקבל, פרוסה

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מניחים את פרוסות הבגט על תבנית וקולים למשך דקה, 20 ס"מ מתחת לגריל תנור לוהט.

2 הופכים, קולים דקה נוספת ומוציאים.

3 מורחים כל פרוסה במיונז, מניחים פרוסה דקה של גבינה בולגרית, מעליה פרוסת עגבנייה, פלפל ירוק חריף ומעט מזיתי הקלמטה.

4 מעל מניחים פרוסה דקה מהקשקבל ומחזירים לתנור לשתי דקות נוספות עד שהגבינה נמסה.

5 מזלפים מעט שמן זית ומגישים חם.

לבלוג של שי ברנדס

>> בפעם שעברה הכנו כאן כריך בשר טחון עם ביצת עין

>> והנה מתכון מעולה לעוף עם אורז בתיבול ערבי