אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

צלי אסאדו עם תפוחי אדמה

המיונז שבמרינדה מרכך את הבשר, הפלפלים מוסיפים טאץ' רענן ותפוחי האדמה מספקים את הפחמימה שליד

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 05/07/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 160 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קילו וחצי בשר אסאדו

3 כפות מיונז

2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות

2 פלפלים כתומים, חתוכים לקוביות

1 פלפל אדום חריף, מנוקה מגרעינים ופרוס לעיגולים

5 שיני שום, קצוצות גס

מלח ופלפל

1 קילו תפוחי אדמה קטנים, נקיים

3 ענפי רוזמרין

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה מיונז, פלפלים, שום, מלח ופלפל.

2 מורחים את הבשר במרינדה שנוצרה ומניחים על תבנית יחד עם תפוחי האדמה והרוזמרין. ממליחים את תפוחי האדמה ומכסים בנייר אפייה.

3 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-30 דקות.

4 מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד כשעתיים וחצי.

5 מסירים את נייר האפייה ומזהיבים את האסאדו כ-5 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!