צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
צלי אסאדו עם תפוחי אדמה
המיונז שבמרינדה מרכך את הבשר, הפלפלים מוסיפים טאץ' רענן ותפוחי האדמה מספקים את הפחמימה שליד
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 05/07/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
קילו וחצי בשר אסאדו
3 כפות מיונז
2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
2 פלפלים כתומים, חתוכים לקוביות
1 פלפל אדום חריף, מנוקה מגרעינים ופרוס לעיגולים
5 שיני שום, קצוצות גס
מלח ופלפל
1 קילו תפוחי אדמה קטנים, נקיים
3 ענפי רוזמרין
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה מיונז, פלפלים, שום, מלח ופלפל.
2 מורחים את הבשר במרינדה שנוצרה ומניחים על תבנית יחד עם תפוחי האדמה והרוזמרין. ממליחים את תפוחי האדמה ומכסים בנייר אפייה.
3 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-30 דקות.
4 מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד כשעתיים וחצי.
5 מסירים את נייר האפייה ומזהיבים את האסאדו כ-5 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!