אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

כריך חזה אווז

לפעמים צריך לאכול משהו מושחת בלי לעגל פינות: חזה אווז שמנמן צלוי קלות, עטוף בשני סוגי מיונז שנח לו בתוך ג'בטה טרייה. הסנדוויץ' הזה הולך להחזיק אתכם לפחות עד הערב

זוהר גולן | mako אוכל | פורסם 28/09/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

מרכיבים:

200 גרם חזה אווז

לחמניית ג'בטה

מיונז

תפוח עץ חמוץ פרוס לטבעות דקות

טבעות פלפל אדום טרי

חסה מסולסלת

ממרח מיונז בטעם בזיליקום ולימון

אופן ההכנה:

1 במחבת חמה (טפלון) צולים את פרוסות חזה האווז במשך 1-2 דקות (לא יותר, שלא יתייבש).

2 חוצים את הג'בטה לאורכה ומורחים במיונז.

3 מניחים את כל רצועות האווז על המיונז.

4 מעליו מסדרים: תפוח עץ ,טבעות פלפל ומסיימים בחסה.

5 סוגרים מעט את הלחמנייה ומזלפים ממרח בזיליקום ולימון לפי הטעם.

>> בפעם הקודמת הכנו סלט מטיאס מרענן