אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

כריך סלט ביצים ובצל מטוגן

מחפשים גיוון לכריך סלט הביצים הרגיל? לא תאמינו כמה בצל אחד קטן ומטוגן מוסיף. וכשמוסיפים לזה גם פלפל קלוי, אז זו בכלל חגיגה

זוהר גולן | mako אוכל | פורסם 03/08/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 ביצים קשות

1 בצל קטן, קצוץ מטוגן

1 כף מיונז

עירית קצוצה

חסה סגולה מסולסלת

רצועות פלפל קלוי (קנוי)

לחמנייה כפרית ארוכה (ניתן להחליף לכל סוג לחם שבוחרים)

אופן ההכנה:

1 מגררים את הביצים בפומפייה גסה, מסננים את הבצל המטוגן מהשמן, ומוסיפים לביצים.

2 מוסיפים מיונז ופלפל שחור (לפי הטעם), מערבבים עד לקבלת תערובת רצויה.

3 פותחים את הלחמנייה, מורחים שכבה של מיונז, עליו מניחים את החסה המסולסלת, מורחים שכבה נדיבה מסלט הביצים, מוסיפים מעל את העירית הקצוצה, ומעליה את רצועות הפלפל הקלוי ומסיימים במריחה נדיבה של שכבת מיונז.

>> בפעם הקודמת הכנו כריך טונה
>> ארוחה בשעה: תבשיל של עדשים ירוקות, כתומים, בצל וברוקולי