אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

שוקיים אפויות בתנור

מנה שמכינים לילה קודם, ולפני הארוחה רק דוחפים לתנור. השילוב של המיונז והחרדל נותן עסיסיות נפלאה לעוף

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 19/07/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 195 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

10 יחידות שוקיים של עוף

5 כפות מיונז

2 כפות חרדל דיז'ון

3 כפות תימין

5 שיני שום

6 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לרבעים

מלח ופלפל שחור

כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, התימין והשום, עם מעט מלח ופלפל.

2 מוסיפים את השוקיים ומערבבים היטב, מכסים ומשאירים לילה במקרר.

3 מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים בנייר אפייה.

4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 45-50 דקות.

5 מסירים את נייר האפייה ואופים כ-10-15 דקות נוספות (תפוחי האדמה והעוף יקבלו צבע זהוב).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!