צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
שוקיים אפויות בתנור
מנה שמכינים לילה קודם, ולפני הארוחה רק דוחפים לתנור. השילוב של המיונז והחרדל נותן עסיסיות נפלאה לעוף
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 19/07/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
10 יחידות שוקיים של עוף
5 כפות מיונז
2 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות תימין
5 שיני שום
6 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לרבעים
מלח ופלפל שחור
כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, התימין והשום, עם מעט מלח ופלפל.
2 מוסיפים את השוקיים ומערבבים היטב, מכסים ומשאירים לילה במקרר.
3 מעבירים לתבנית אפייה ומוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים בנייר אפייה.
4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 45-50 דקות.
5 מסירים את נייר האפייה ואופים כ-10-15 דקות נוספות (תפוחי האדמה והעוף יקבלו צבע זהוב).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!