אוכל
צילום׃ istockphoto

כריך עם סלט חזה עוף

סנדוויץ' זו תמיד אופציה לארוחת צהריים קלה - תוסיפו לו חלבונים בדמות עוף, קצת חסה, קצת עגבנייה ויש לכם ארוחה נהדרת שלא תשאיר אתכם מנומנמים

| mako אוכל | פורסם 09/03/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.1 51 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לסלט:

חזה עוף אחד (פרפר, כ-400-500 גרם), או לחילופין, שאריות עוף צלוי

3-4 כפות מיונז

2 כפיות חרדל

כף מיץ לימון סחוט טרי

חצי בצל סגול, קצוץ דק

מעט עירית, פטרוזיליה או כוסברה, קצוצה

מלח

פלפל שחור

להרכבה:

לחם

חסה

עגבנייה פרוסה

אופן ההכנה:

1 פורסים את העוף לרצועות ומטגנים על מחבת עם מעט שמן זית כמה דקות כל צד, עד שהוא משחים טיפה (נזהרים לא לייבש את העוף). לחילופין, אפשר לחלוט את העוף במים חמים: חוצים את חזה העוף לשניים ומכניסים אותו לסיר עם מים רותחים. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים אותו 4 דקות. מכבים את האש, סוגרים את המכסה ונותנים לעוף לעמוד במים 10 דקות. 

2 מצננים את העוף המוכן וחותכים אותו לקוביות, או קורעים ממנו פיסות בעזרת הידיים. 

3 מערבבים אותו עם שאר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

4 מרכיבים את הסנדוויץ': מניחים מסלט העוף על פרוסת לחם אחת. מניחים על הפרוסה השנייה חסה ועגבנייה פרוסה, סוגרים ומגישים.

>> בפעם הקודמת הכנו טוסט פריך במחבת