אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

תפוחי אדמה ברוטב צ'ילי מתוק

איך לא חשבו על זה קודם? מערבבים רוטב צ'ילי מתוק עם מיונז, שנותן מעטפת עסיסית ופריכה לכל ביס

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 06/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

שלושת רבעי כוס רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות מיונז

קילו תפוחי אדמה עם קליפה אדומה (כ-5 יחידות)

מלח

אופן ההכנה:

1 מערבבים את הצ'ילי והמיונז.

2 שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים למקלות. מערבבים עם הרוטב, וממליחים.

3 מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

4 אחרי 35 דקות מסירים את הנייר ובודקים אם תפוחי האדמה התרככו. אם כן – מחזירים אותם לא מכוסים לתנור לשיזוף של עוד 7 דקות. אם לא – מחזירים מכוסה לתנור ובודקים שוב אחרי 10 דקות.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא

>> כל המתכונים לפסח