ז'אן פסקל היא אם לארבעה ילדים בת 44 מפתח תקווה, והקשר שלה לבישול מגיע דרך תחום אחר ומפתיע: "לימדתי 20 שנה בלט קלאסי, וזה מאוד דומה לבישול", היא מספרת. "הבלט מאוד יצירתי, צבעוני ומגוון - וככה גם הבישול". יחד עם ז'אן הגיעה לאודישנים הבת שלה, שדואגת לעודד מהצד: "אני יודעת שהיא תצליח. אני כבר רואה אותה בגמר".
"זה נורא מרגש להאכיל אנשים, וכשהם נהנים מהאוכל זה פשוט מרקיע שחקים", הוסיפה ז'אן לפני שנכנסה לאודישן - שם גם סיפרה על מקור השם שלה: "אמא שלי חובבת שחקנים, והיא קראה לי ולשני האחים שלי על שמות שחקנים. אני למשל קרואה על שם ג'יין פונדה".
במבחן מול השופטים הצליח דג הסלומון שלה, על מצע פלפלים בשני צבעים, לעורר דיון נרחב. אייל שני וחיים כהן תהו על אופן האפייה של הדג ולבסוף נאלצו לקבל החלטה.
האם לז'אן פסקל יש את זה? צפו בהצצה לאודישן.
"מאסטר שף", 13 באוקטובר
בואו להיות חברים שלנו בעמוד הפייסבוק הרשמי של מאסטר שף