פסטה עם חמאת שום, פירורי לחם ועשבי תיבול
לפעמים זה מפתיע אותנו, כמה מעט צריכה פסטה בשביל להיות אלוהית. תנו לה ממרח חמאה איכותי מומס, שום כתוש ופירורי לחם, הוסיפו כמה עלים - ותקבלו מנה טעימה כאילו הושקעו בה שעות ארוכות
אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל
| פורסם 10/05/18
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
1 חבילת פסטה פנה
5 כפות ממרח חמאה
חצי כוס פירורי לחם
2 שיני שום, קצוצות
צרור פטרוזיליה, קצוץ
חופן עלי אורגנו קצוצים
עלי תימין מופרדים מ-3 גבעולים
חצי פלפל אדום חריף, קצוץ (לא חובה)
מלח גס
להגשה:
פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם שפע מי מלח רותחים, לפי הוראות היצרן.
2 במקביל ממיסים את ממרח החמאה ומטגנים בו פירורי לחם, שום, עשבי תיבול ופלפל חריף.
3 מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת עם חמאת השום ופירורי הלחם, ממליחים ומערבבים היטב.
4 מגישים מיד עם פרמזן מגוררת.