צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
כריך חביתת ירק וירקות
רגילים שהילדים שלכם חוזרים הביתה עם הכריך ששלחתם איתם לבית הספר? מבאס, נכון? אז החדשות הטובות הן שזה יכול להיות אחרת - מהיום שולחים אותם עם כריך חמאתי וטעים שהם יהיו גאים בו (וגם אתם יכולים)
בת חן דיאמנט | mako אוכל
| פורסם 10/08/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
כף וחצי עד 2 כפות ממרח חמאה
רבע כוס עשבי תיבול: פטרוזיליה, עירית ובצל ירוק, קצוצים דק
רוקט
עגבנייה פרוסה
מלפפון חמוץ, פרוס
שליש בגט
אופן ההכנה:
1 מכינים את חביתת הירק: טורפים את הביצים בקערה ומתבלים במלח ופלפל. מחממים מחבת, ממיסים בפנים כף ממרח חמאה ומוסיפים את הביצים ועשבי התיבול. מטגנים עד להזהבה והתייצבות, הופכים ומטגנים עוד דקה. מוציאים ומעבירים לצלחת.
2 מרכיבים את הכריך: חוצים את הלחמנייה, מורחים בנדיבות ממרח חמאה, מניחים את חביתת הירק ומעליה רוקט, מלפפון חמוץ ופרוסות עגבנייה, וסוגרים.