צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
פופקורן חמאה פיקנטי
אוהבים פופקורן בטעם חמאה? תנו לנו להכיר לכם את הדור הבא של החטיף האהוב הזה: פופקורן בציפוי ממרח חמאה, דבש ותבלינים - שאומנם יטריף אתכם בניחוחות שלו עד שייצא מהתנור, אבל יעשה אתכם מאושרים אחרי
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 06/08/18
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
6 כוסות פופקורן מוכן
3 כפות (45 גרם) ממרח חמאה לייט במליחות מעודנת
2 כפות דבש
חצי כפית שבבי צ'ילי
חצי כפית פפריקה
רבע כפית אבקת שום
חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-100 מעלות טורבו.
2 ממיסים ממרח חמאה ודבש. מוסיפים צ'ילי, פפריקה, אבקת שום ומלח ומערבבים.
3 מעבירים את הפופקורן לקערה, שופכים עליו את תערובת ממרח החמאה ומערבבים היטב.
4 מעבירים את הפופקורן לתבנית מרופדת נייר אפייה ומיישרים.
5 אופים עד לייבוש, כ-45 דקות.