אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

פופקורן חמאה פיקנטי

אוהבים פופקורן בטעם חמאה? תנו לנו להכיר לכם את הדור הבא של החטיף האהוב הזה: פופקורן בציפוי ממרח חמאה, דבש ותבלינים - שאומנם יטריף אתכם בניחוחות שלו עד שייצא מהתנור, אבל יעשה אתכם מאושרים אחרי

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 06/08/18 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 כוסות פופקורן מוכן

3 כפות (45 גרם) ממרח חמאה לייט במליחות מעודנת

2 כפות דבש

חצי כפית שבבי צ'ילי

חצי כפית פפריקה

רבע כפית אבקת שום

חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-100 מעלות טורבו.

2 ממיסים ממרח חמאה ודבש. מוסיפים צ'ילי, פפריקה, אבקת שום ומלח ומערבבים.

פופקורן מתובל עם ממרח חמאה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
פופקורן מתובל עם ממרח חמאה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

3 מעבירים את הפופקורן לקערה, שופכים עליו את תערובת ממרח החמאה ומערבבים היטב.

4 מעבירים את הפופקורן לתבנית מרופדת נייר אפייה ומיישרים.

5 אופים עד לייבוש, כ-45 דקות.