אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

טוסט שום-בזיליקום מהיר

חוזרים רעבים בלילה, עם בטן שעושה קולות של "שלא תחשבו אפילו ללכת לישון ככה"? הנה המנה בשבילכם: טוסט משודרג של בגט עם חמאת שום וגבינה צהובה, שמכינים בדקות וזוללים בשמחה אדירה

בת חן דיאמנט | mako אוכל | פורסם 12/06/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 111 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

בגט שלם

4 כפות ממרח חמאה עם שמן זית

3 שיני שום כתושות

עלים מחצי זר בזיליקום, חתוכים לרצועות דקות

100 גרם מוצרלה מגורדת

10 עגבניות שרי

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 חוצים את הבגט לאורכו.

3 מערבבים בקערה קטנה את ממרח החמאה, השום הכתוש והבזיליקום.

4 פורסים את עגבניות השרי, כל אחת לארבע פרוסות.

5 מורחים את חמאת השום-בזיליקום על כל אחד מחלקי הבגט, מפזרים מוצרלה ומסדרים את פרוסות העגבניות.

6 אופים כ-12 דקות, עד להשחמה.

7 חוצים את המאפים ומגישים.