צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
טוסט שום-בזיליקום מהיר
חוזרים רעבים בלילה, עם בטן שעושה קולות של "שלא תחשבו אפילו ללכת לישון ככה"? הנה המנה בשבילכם: טוסט משודרג של בגט עם חמאת שום וגבינה צהובה, שמכינים בדקות וזוללים בשמחה אדירה
בת חן דיאמנט | mako אוכל
| פורסם 12/06/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
בגט שלם
4 כפות ממרח חמאה עם שמן זית
3 שיני שום כתושות
עלים מחצי זר בזיליקום, חתוכים לרצועות דקות
100 גרם מוצרלה מגורדת
10 עגבניות שרי
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 חוצים את הבגט לאורכו.
3 מערבבים בקערה קטנה את ממרח החמאה, השום הכתוש והבזיליקום.
4 פורסים את עגבניות השרי, כל אחת לארבע פרוסות.
5 מורחים את חמאת השום-בזיליקום על כל אחד מחלקי הבגט, מפזרים מוצרלה ומסדרים את פרוסות העגבניות.
6 אופים כ-12 דקות, עד להשחמה.
7 חוצים את המאפים ומגישים.