צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
כריך סלט ביצים מפנק
זהו, נגמר הקרנבל ומחר בבוקר הילדים חוזרים סוף סוף למסגרות. אז אתם אולי שמחים, אבל הם? אצלם זה סיפור אחר. איך תעזרו? בתור התחלה תכינו להם כריך חמאתי מעולה, שישמח להם את הפסקת עשר
בת חן דיאמנט | mako אוכל
| פורסם 31/08/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
כף וחצי ממרח חמאה
לחמנייה טרייה
חצי עגבנייה, פרוסה
חופן עלים ירוקים (ארוגולה)
אופן ההכנה:
1 מכינים את הביצים הקשות: שמים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-11 דקות. שופכים את המים הרותחים, שוטפים את הביצים במים קרים ומקלפים אותן.
2 מכינים את סלט הביצים: מגררים את הביצים על פומפייה גסה ומתבלים במלח, פלפל וכף חמאה.
3 מכינים את הכריך: חוצים את הלחמנייה, מורחים חצי כף ממרח חמאה, מורחים את סלט הביצים, מסדרים פרוסות עגבנייה ועלים ירוקים, ואורזים לשלום.