אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

כריך זוקיני, פטה וארוגולה

מרוב מחשבות על כריכים לילדים, כמעט שכחנו שגם לנו מגיע. מזל שבסוף נזכרנו, ומיהרנו לחמם מחבת פסים ולצלות עליה כמה פרוסות זוקיני. יחד עם ממרח חמאה, פרוסות דקיקות של פטה וקצת ירוק - קיבלנו כריך שווה

בת חן דיאמנט | mako אוכל | פורסם 17/08/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.4 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

כף שמן זית

1 זוקיני, פרוס דק לאורך

מלח

פלפל שחור

3 פרוסות לחם שחור

ממרח חמאה

50 גרם פטה, מחולקת לפרוסות דקות

חופן ארוגולה

אופן ההכנה:

1 צולים את הזוקיני: מחממים מחבת פסים ומוסיפים שמן זית. צולים את פרוסות הזוקיני משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל.

2 מכינים את הכריך: מורחים על אחת הפרוסות ממרח חמאה בנדיבות. מסדרים זוקיני צלוי, עליו פטה ועליה עוד זוקיני. מכסים בפרוסה, מורחים שוב בממרח חמאה וחוזרים על סדר התוספות.

3 מכסים בפרוסה שלישית, חוצים ומגישים.