טרייפל לוטוס ותותים
אוהבים בלגן? המתכון הזה בדיוק בשבילכם. לוקחים מלא מצרכים ופשוט מכניסים לתוך כלי הגשה מרשים והופ יש לכם קינוח מושלם לשבועות
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לשכבת העוגיות:
200 גרם עוגיות לוטוס
40 גרם חמאה מומסת
לשכבת קרם הגבינה והלוטוס:
500 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 5%
1 כוס (200 גרם) חלב מרוכז
50 גרם (2 כפות גדושות) ממרח לוטוס מומס
40 גרם (חצי שקית) אינסטנט פודינג וניל
לשכבת התותים:
250 גרם (קופסה קטנה) תותים, שטופים וחתוכים לקוביות גדולות
5-6 עוגיות לוטוס לקישוט
אופן ההכנה:
1 מכינים את שכבת העוגיות: טוחנים את העוגיות במיקסר. מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית יבשה. שומרים בצד.
2 מכינים את שכבת הגבינה והלוטוס: מקציפים מיקסר עם וו בלון את השמנת, הגבינה הלבנה, החלב המרוכז, ממרח הלוטוס והאינסטנט פודינג במשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.
>> לעוד מתכונים עם לוטוס
3 מרכיבים את הטרייפל: מפזרים בתחתית כלי ההגשה כשליש מפירורי עוגיות הלוטוס. מפזרים מעל חצי מכמות התותים. יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה.
4 מקשטים בעוגיות לוטוס שלמות (נועצים בתוך הקרם) או בפירורי העוגיות. אפשר גם בחצאי התותים הנותרים. מגישים או שומרים מנוילן במקרר.