אוכל

טרייפל לוטוס ותותים

אוהבים בלגן? המתכון הזה בדיוק בשבילכם. לוקחים מלא מצרכים ופשוט מכניסים לתוך כלי הגשה מרשים והופ יש לכם קינוח מושלם לשבועות

בבושקה הפקות | mako אוכל | פורסם 01/05/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לשכבת העוגיות:

200 גרם עוגיות לוטוס

40 גרם חמאה מומסת

לשכבת קרם הגבינה והלוטוס:

500 מ"ל שמנת מתוקה

250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 5%

1 כוס (200 גרם) חלב מרוכז

50 גרם (2 כפות גדושות) ממרח לוטוס מומס

40 גרם (חצי שקית) אינסטנט פודינג וניל

לשכבת התותים:

250 גרם (קופסה קטנה) תותים, שטופים וחתוכים לקוביות גדולות

5-6 עוגיות לוטוס לקישוט

אופן ההכנה:

1 מכינים את שכבת העוגיות: טוחנים את העוגיות במיקסר. מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית יבשה. שומרים בצד.

2 מכינים את שכבת הגבינה והלוטוס: מקציפים מיקסר עם וו בלון את השמנת, הגבינה הלבנה, החלב המרוכז, ממרח הלוטוס והאינסטנט פודינג במשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.

>> לעוד מתכונים עם לוטוס 

3 מרכיבים את הטרייפל: מפזרים בתחתית כלי ההגשה כשליש מפירורי עוגיות הלוטוס. מפזרים מעל חצי מכמות התותים. יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה.

4 מקשטים בעוגיות לוטוס שלמות (נועצים בתוך הקרם) או בפירורי העוגיות. אפשר גם בחצאי התותים הנותרים. מגישים או שומרים מנוילן במקרר.