אוכל
צילום׃ בועז לביא, לוטוס

עוגת גבינה קרה עם הפתעות לוטוס

עוגת גבינה נהדרת כמו של פעם, עם שדרוג מפתיע של עוגיות פריכות מצופות בממרח לוטוס

עמית דונסקוי | לוטוס | פורסם 05/05/15 
  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1.1 523 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבסיס:

250 גרם עוגיות לוטוס, גרוסות דק

100 גרם חמאה מומסת

50 גרם שוקולד לבן, מגורר גס

למילוי:

2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32%

1/2 1 כוסות (180 גרם) אבקת סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

2 גביעים (500 גרם) גבינת שמנת

1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5%

להפתעת הלוטוס:

200 גרם עוגיות לוטוס, שבורות גס

1/2 מכל ממרח לוטוס

לציפוי:

1/2 מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה 38%

לעיטור:

3 כפות ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

1 מערבבים את עוגיות הלוטוס הטחונות עם החמאה והשוקולד הלבן ומהדקים לתחתית של תבנית 20X20 מרופדת בנייר אפייה.

2 מכינים את הפתעות הלוטוס: מורחים ממרח לוטוס על העוגיות השבורות בעזרת סכין ומקפיאים לשעה.

3 מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינות תוך כדי הקצפה אטית וממשיכים להקציף עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את שברי העוגיות המצופים ומקפלים בעדינות עד פיזור אחיד.

4 יוצקים את המלית על שכבת הפירורים ומאחסנים במקרר ללילה.

5 מקציפים שמנת מתוקה לקצף רך ומורחים על העוגה. מאחסנים במקרר.

6 לפני ההגשה מזלפים ממרח לוטוס לעיטור. מגישים קר.

להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן

 >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים 

>> מתכונים לשבועות