צילום׃ בועז לביא, לוטוס
בראוניז שוקולד בציפוי קרם לוטוס
ממתק שוקולד-עוגיות בצורת לבבות, שכיף להכין לאנשים שאוהבים. אחרי זה - הם בטוח יחזירו לכם אהבה
בועז לביא | לוטוס
| פורסם 14/02/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבראוניז (תבנית מלבנית של 20 על 30):
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
כוס וחצי סוכר
3 ביצים
3 כפות קקאו
1 כוס קמח
1 כוס עוגיות לוטוס, שבורות גס
1/2 כוס אגוזים, שבורים גס
לקרם:
1/2 צנצנת ממרח לוטוס
1/4 כוס שמנת מתוקה חמימה
לעיטור:
פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה:
1 שמים בקערה גדולה וחסינת חום את השוקולד, החמאה והסוכר וממיסים במיקרו.
2 מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים היטב עד לקבלת קרם אחיד.
3 מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים. לבסוף מוסיפים את שברי האגוזים ושברי עוגיות הלוטוס.
4 מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ואופים כ-20 דקות בתנור שחומים מראש לחום של 170 מעלות. מוציאים, מצננים וקורצים לבבות.
5 מערבבים בקערה את השמנת החמימה וממרח הלוטוס. טורפים עד לקבלת קרם חלק. יוצקים מהקרם על הלבבות ומפזרים שוקולד.