אוכל
צילום׃ דרור עינב, mako אוכל

מילקשייק לוטוס מפנק

מילקשייקים גדולים, מקושטים ומושחתים, תמצאו אותם בכל חשבון אינסטגרם מניו יורק עד תל אביב. אבל לנו יש סוד קטן: את הטרנד הלוהט אפשר להכין במטבח שלכם, ברבע שעה. והיום: מילקשייק לוטוס מושלם עם קצפת ועוגיות

ענבל לביא | mako אוכל | פורסם 12/07/16 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 393 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

360 מ"ל (כוס וחצי) חלב

300 גרם (2 כוסות) גלידת וניל

150 גרם (חצי כוס) ממרח לוטוס

לקישוט:

2 כפות גדושות ממרח לוטוס

125 מ"ל (חצי גביע) שמנת מתוקה, מוקצפת

2 עוגיות לוטוס שלמות

אופן ההכנה:

1 בבלנדר או במעבד מזון מעבדים יחד חלב, גלידת וניל וממרח לוטוס עד לקבלת מילקשייק חלק וסמיך. יוצקים לצנצנות או לכוסות גבוהות.

2 מחממים את ממרח הלוטוס קלות במיקרו, ומטפטפים על שולי הכוסות בעזרת כפית. מזלפים קצפת מעל, ונועצים עוגייה לקישוט. שותים מיד.

* ניתן למנן את כמות ממרח הלוטוס בשייק בהתאם לסף המתיקות שאתם אוהבים. 

* במתכון השתמשנו בקצפת לא ממותקת. אם רוצים, אפשר להקציף את השמנת המתוקה עם כף אבקת סוכר.

לבלוג של ענבל - פיית העוגיות

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת ביסקוויטים מטריפת חושים

>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים