צילום׃ דרור עינב, mako אוכל
מילקשייק לוטוס מפנק
מילקשייקים גדולים, מקושטים ומושחתים, תמצאו אותם בכל חשבון אינסטגרם מניו יורק עד תל אביב. אבל לנו יש סוד קטן: את הטרנד הלוהט אפשר להכין במטבח שלכם, ברבע שעה. והיום: מילקשייק לוטוס מושלם עם קצפת ועוגיות
ענבל לביא | mako אוכל
| פורסם 12/07/16
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
360 מ"ל (כוס וחצי) חלב
300 גרם (2 כוסות) גלידת וניל
150 גרם (חצי כוס) ממרח לוטוס
לקישוט:
2 כפות גדושות ממרח לוטוס
125 מ"ל (חצי גביע) שמנת מתוקה, מוקצפת
2 עוגיות לוטוס שלמות
אופן ההכנה:
1 בבלנדר או במעבד מזון מעבדים יחד חלב, גלידת וניל וממרח לוטוס עד לקבלת מילקשייק חלק וסמיך. יוצקים לצנצנות או לכוסות גבוהות.
2 מחממים את ממרח הלוטוס קלות במיקרו, ומטפטפים על שולי הכוסות בעזרת כפית. מזלפים קצפת מעל, ונועצים עוגייה לקישוט. שותים מיד.
* ניתן למנן את כמות ממרח הלוטוס בשייק בהתאם לסף המתיקות שאתם אוהבים.
* במתכון השתמשנו בקצפת לא ממותקת. אם רוצים, אפשר להקציף את השמנת המתוקה עם כף אבקת סוכר.
לבלוג של ענבל - פיית העוגיות