צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל
ממתק שוקולד, אגוזים ולוטוס
מתי בפעם האחרונה הכנתם ממתק? פנו רבע שעה מהחיים שלכם, תמיסו קצת שוקולד, תערבבו אותו עם כמה דברים, תכניסו למקרר ותשכחו ממנו. אח"כ, כשיבוא לכם משהו מתוק, תופתעו לגלות שמחכה לכם משהו קטן שהכנתם לבד לבד
אסתי רותם | mako אוכל
| פורסם 03/09/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (40 מנות):
100 גרם שוקולד מריר
1 כוס אגוזים קלויים קצוצים (מלך, פקאן, קשיו, פיסטוק, בוטנים או תערובת)
100 גרם עוגיות לוטוס שבורות בידיים לחתיכות קטנות
קמצוץ מלח
אופן ההכנה:
1 ממסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל. בכל פעם עוצרים ומערבבים, עד שרוב השוקולד נמס. ממשיכים לערבב עד שהשוקולד כולו נמס.
2 מוסיפים את האגוזים, העוגיות השבורות והמלח ומערבבים היטב.
3 בעזרת כפית מחלקים את התערובת לעטרות נייר קטנות. מעבירים למקרר להתקשות השוקולד. שומרים בכלי אטום במקרר.
אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית וצלמת אוכל
>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים