אוכל
צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל

ממתק שוקולד, אגוזים ולוטוס

מתי בפעם האחרונה הכנתם ממתק? פנו רבע שעה מהחיים שלכם, תמיסו קצת שוקולד, תערבבו אותו עם כמה דברים, תכניסו למקרר ותשכחו ממנו. אח"כ, כשיבוא לכם משהו מתוק, תופתעו לגלות שמחכה לכם משהו קטן שהכנתם לבד לבד

אסתי רותם | mako אוכל | פורסם 03/09/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (40 מנות):

100 גרם שוקולד מריר

1 כוס אגוזים קלויים קצוצים (מלך, פקאן, קשיו, פיסטוק, בוטנים או תערובת)

100 גרם עוגיות לוטוס שבורות בידיים לחתיכות קטנות

קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

1 ממסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל. בכל פעם עוצרים ומערבבים, עד שרוב השוקולד נמס. ממשיכים לערבב עד שהשוקולד כולו נמס.

2 מוסיפים את האגוזים, העוגיות השבורות והמלח ומערבבים היטב.

3 בעזרת כפית מחלקים את התערובת לעטרות נייר קטנות. מעבירים למקרר להתקשות השוקולד. שומרים בכלי אטום במקרר.

אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית וצלמת אוכל

 >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים 

>> בשבוע שעבר הכנו רולדה במילוי קרם לוטוס
>> עוד לא ראיתם שיטה כה מגניבה לעטיפת סנדוויץ'