אוכל

קסטה מנומרת עם לוטוס

מתכון לקסטות לוטוס מנומרות וטעימות בטירוף. עם החום הזה לאף אחד לא מתחשק לעבוד יותר מדי קשה, בטח לא מול התנור, אז אם צריך הקפאה – אנחנו בעניין (ותראו כמה שהן יפות!)

בבושקה הפקות | mako אוכל | פורסם 03/05/18 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 531 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למלית:

250 מ"ל שמנת מתוקה

225 גרם גבינת שמנת

200 גרם (1 כוס) חלב מרוכז

40 גרם (חצי שקית) אינסטנט פודינג וניל

8-10 עוגיות לוטוס

ל-16 קסטות:

32 עוגיות לוטוס

אופן ההכנה:

1 מקציפים במיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, החלב המרוכז והאינסטנט פודינג במשך 1-2 דקות, עד שמתקבל קרם סמיך.

2 שוברים גס לתוך הקערה את עוגיות הלוטוס ומקפלים לתוך הקרם בעזרת מרית.

3 יוצקים את הקרם לתוך 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות ומיישרים.

4 עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, או ללילה שלם.

>> לעוד מתכונים עם לוטוס 

5 מוציאים את המלית שהפכה לגלידה מהתבניות ופורסים בסכין חמה ויבשה למלבנים בגודל עוגיות לוטוס.

6 מניחים כל פרוסת גלידה בין שתי עוגיות לוטוס ומהדקים.

* אופציונלית: אפשר לטבול את הקסטה בשוקולד מומס (חצי-חצי).