קסטה מנומרת עם לוטוס
מתכון לקסטות לוטוס מנומרות וטעימות בטירוף. עם החום הזה לאף אחד לא מתחשק לעבוד יותר מדי קשה, בטח לא מול התנור, אז אם צריך הקפאה – אנחנו בעניין (ותראו כמה שהן יפות!)
בבושקה הפקות | mako אוכל
| פורסם 03/05/18
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
למלית:
250 מ"ל שמנת מתוקה
225 גרם גבינת שמנת
200 גרם (1 כוס) חלב מרוכז
40 גרם (חצי שקית) אינסטנט פודינג וניל
8-10 עוגיות לוטוס
ל-16 קסטות:
32 עוגיות לוטוס
אופן ההכנה:
1 מקציפים במיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, החלב המרוכז והאינסטנט פודינג במשך 1-2 דקות, עד שמתקבל קרם סמיך.
2 שוברים גס לתוך הקערה את עוגיות הלוטוס ומקפלים לתוך הקרם בעזרת מרית.
3 יוצקים את הקרם לתוך 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות ומיישרים.
4 עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, או ללילה שלם.
>> לעוד מתכונים עם לוטוס
5 מוציאים את המלית שהפכה לגלידה מהתבניות ופורסים בסכין חמה ויבשה למלבנים בגודל עוגיות לוטוס.
6 מניחים כל פרוסת גלידה בין שתי עוגיות לוטוס ומהדקים.
* אופציונלית: אפשר לטבול את הקסטה בשוקולד מומס (חצי-חצי).