אוכל
צילום׃ בועז לביא, לוטוס

עוגת גבינה, ג'לי ופירות יער

מתכון לעוגת גבינה יפהפייה עם ג'לי ופירות - עוגת גבינה חגיגית במיוחד, גם במראה וגם בטעם

עמית דונסקוי | לוטוס | פורסם 07/05/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 67 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבסיס (תבנית עגולה 24-26)

1 חבילה (250 גרם) עוגיות לוטוס

100 גרם חמאה, מומסת

50 גרם שוקולד לבן, מגורר דק

לעוגה:

1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

כוס וחצי אבקת סוכר

2 מכלים (500 גרם) גבינת שמנת בטעם טבעי

1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג בטעם וניל

לציפוי:

1/2 שקית (45 גרם) ג'לי בטעם תות (או בכל טעם אחר שאוהבים)

1 כוס מים רותחים

1 כוס פירות יער, קפואים או טריים

אופן ההכנה:

1 מרפדים את בסיס התבנית בנייר אפייה.

2 לבסיס: שמים את העוגיות במעבד המזון ומעבדים לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת והשוקולד ומערבבים. מעבירים לתבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים למקפיא עד שבלילת העוגה מוכנה.

3 לעוגה: מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את הגבינה ואבקת הפודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.

4 יוצקים על הבסיס ומיישרים את פני העוגה. מאחסנים במקרר כשעתיים.

5 לציפוי: מערבבים את הג'לי עם המים הרותחים עד לקבלת נוזל שקוף. מצננים מעט. מניחים את פירות היער מעל העוגה ויוצקים את הג'לי, כך שיתפזר על פני העוגה כולה. מאחסנים במקפיא 4 שעות לפחות.

6 כחצי שעה לפני ההגשה מוציאים לטמפרטורת החדר. פורסים ומגישים.

* שומרים עד יומיים במקרר או עד שבועיים במקפיא.

להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן

>> כל מתכוני הלוטוס